Ještě nikdy nebylo cestování tak snadné jako v současnosti. Navíc můžete využít jedinečnou službu, kterou nabízejí webové stránky Cars-scanner.cz. Zde najdete přehled autopůjčoven ve více než 75 zemích, ve kterých si můžete předem pronajmout jakékoliv vozidlo nebo si zabukovat hotel. Je to ideální typ na víkendové poznání některého evropského města, do kterého se letadlem dostanete třeba za 2 hodiny a přímo na letišti na vás bude čekat vámi objednané pronajaté vozidlo.

Výhodou cestování pronajatým autem je nenahraditelný pocit volnosti, svobody a nezávislosti. Nemusíte se ohlížet na zájmy jiných turistů, ani se vydávat pouze po známých turistických trasách. Můžete vidět cílové město z mnoha úhlů pohledu a zastavit tam, kde se vám zrovna zlíbí.

Jak to funguje?

Stačí mít doma připojení k internetu a navštívit webové stránky Cars-scanner.cz. Jejich prostřednictvím si pak můžete vybírat mezi nabídkami autopůjčoven ve městě, které zvolíte jako cíl své cesty. Výhodný je například pronájem aut Dublin. V minulosti toto irské hlavní město bylo známo jako dějiště pouličních nepokojů, což ovšem je již minulostí. Dnes je toto město moderní metropolí, kde najdete i řadu historických pamětihodností. Díky pronajatému autu projedete Dublin i jeho blízké okolí podle vlastního uvážení. Objednání pronájmu auta je velice jednoduché, neboť stačí na webových stránkách vyplnit datum, kdy a kde si chcete auto vyzvednout a kdy jej hodláte vrátit, což lze provést i na jiném místě. Podmínkou je samozřejmě vlastnictví mezinárodního řidičského průkazu a věková hranice od 25 do 70 let.

Pronájem auta ve Francii a Španělsku

Ve Francii můžete díky pronajatému autu poznat například perlu Francouzské riviéry, kterou je město Nice. V klidu a pohodlí svého domova si ve svém počítači najdete webové stránky Cars scanner.cz a zde zadáte heslo půjčit auto Nice. Pak už je jen na vás, kterou autopůjčovnu a jaké auto si vyberete.

Stejně tak budete postupovat, zvolíte-li jako cíl svého výletu španělské město Malaga. Po vyplnění údajů pod heslem pronájem aut Malaga, budete mít pronajaté vozidlo přistaveno přímo na letišti. Z Malagy je to pouze hodina jízdy autem do starobylé Granady. Webové stránky vám umožní porovnat cenové podmínky místních autopůjčoven, které mají k dispozici celou řadu značek a typů vozidel.