Čeká vás v Praze důležitá konference nebo obchodní jednání? Pokud se pracovně chystáte do hlavního města na více dní, tak byste neměli podcenit ani ubytování. Kromě vašeho projektu, kterému jste pravděpodobně věnovali spoustu času tvrdé práce, je totiž stejně důležité i to, jak budete odpočatí.

Výborné prostředí na práci

Klidné a luxusní ubytování najdete například v Hotelu Belvedere na pražské Letné. Čtyřhvězdičkový hotel, který se nachází ve stylové funkcionalistické budově, nabízí moderní jedno až třílůžkové pokoje, ve kterých vám k pohodlí nebude nic chybět.

Přímo na pokoji můžete samozřejmě i pracovat, jednotlivé místnosti disponují psacím stolem i bezplatným internetovým připojením a jsou dostatečně prosvětlené.

Odpočiňte si u masáže a dobré večeře

Pokud se budete chtít uvolnit a nabrat energii na další den, můžete si zajít na thajskou masáž v hotelovém salonu. Kromě tradiční masáže můžete kdykoliv během dvanáctihodinové provozní doby vyzkoušet i třeba bylinkovou masáž.

Poté si můžete dopřát lehkou večeři v hotelové restauraci. Vyzkoušet tu můžete některou z japonských specialit, například grilovaný steak z lososa, jehněčí svíčkovou nebo salát z avokáda.

Pro větší pohodlí si můžete rezervovat takzvaný exekutivní pokoj, který se vyznačuje nadstandardní kvalitou ubytování. Součástí servisu je tu například každodenní odpolední občerstvení, kromě toho můžete využívat vlastní vchod do hotelu nebo trezor zdarma. To se vám bude hodit třeba v případě, že s sebou budete mít drahou elektroniku nebo cenné pracovní materiály.