Váš plat vám neumožňuje, abyste si užili home office z prosluněného apartmánu na břehu moře? Chtěli byste své dny trávit rozdílně, než jen sedět doma u počítače? Máme pro vás skvělý tip.

Hurá na výlet!

Co byste řekli tomu trochu změnit své návyky? Máte práci, která vám zajišťuje příjem. Stále ale musíte během pandemických měsíců trávit čas doma a z kanceláře v obýváku již máte několik kilo navíc? Obytné vestavby do auta vám pomohou se vydat na váš první pracovní výlet. Jaké máte možnosti?

Office s výhledem

Jako první si můžete zkusit výlet za humna. Vestavby do auta vám nabídnou vestavěnou kancelář do vašeho auta, takže nebudete muset pořizovat a živit nové vozidlo. Sbalíte si své pracovní potřeby a můžete se vydat na první výlet. Kam to bude? Třeba jen kousek. Na místo, kde budete mít výhled na město. Líbí se vám tato kancelář? Výborně. Jedeme dál.

Aktivní pracovní doba?

Během své pracovní doby máte nárok na přestávky. Co byste řekli tomu vyplnit je třeba projížďkou na kole? Nebo si můžete jít zaběhat okolo místa, kde jste právě zastavili svou kancelář. Místo toho, abyste po práci chodili do posilovny, si můžete najít workoutová hřiště na čerstvém vzduchu. Jsou dnes v každé vesnici.

Je libo moře? Nebo raději hory?

Od prvních výletů je jen krůček k tomu, abyste se vydali na svou první netradiční pracovní cestu. Zajistěte si přístup k elektřině a internetu v zemi, kam se chystáte, a dejte si víkendový přejezd. Opět budete pracovat na home office, nyní již ale z míst, které máte velmi rádi. Vydáte se na pár dnů k moři? Nebo dáte přednost horskému vzduchu?

Kamkoliv se hnete, vestavby do auta vám pomohou zrealizovat váš sen. Možná i vy tak objevíte krásu občasných výletů mimo svou komfortní hranici. Objevíte místa v naší zemi, o jejichž kráse jste dosud neměli ani tušení. Už máte sbaleno?

Related Posts